Lopar - rabszigetre.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Lopar

Lopar
Rab sziget számtalan gyönyörű stranddal csábítja a nyaralni vágyókat: homokos, kavicsos és sziklás öblök váltakoznak egymással.
Turisztikai szempontból Rab szigete kiemelkedő jelentőséggel bír, hiszen itt található Horvátország egyik legnagyobb strandja, a Paradicsom-part (Rajska Plaza), mely Lopáron található . Ez a partszakasz “Kék zászlós” kitüntetésben részesült, mely a minőségi szolgáltatások és a tiszta tengervíz szimbóluma. A város közelében található három naturista strand is, ezek: a Ciganka, Sahara és a Stolac, melyek meg közelíthetőek autóval,vagy vízi járművel..A Sahara strand legalább annyira sekély, mint a Paradicsompart strandja. A nyári melegben gyorsan felmelegszik az alig fél méter mély tengervíz. Ezen a strandon (Sahara) nem található tusoló vagy vízvételi lehetőség, ezért azoknak ajánljuk a Sahara beach látogatását, akik szeretik a nomád körülményeket.

Lopar Horvátország igen egyedi területe, mert csak itt találunk ennyi homokos partot egy helyen. Ezt a kis települést elsősorban kisgyerekes családoknak és az aktív nyaralást kedvelőknek ajánljuk.
Homokos, kristálytiszta vizével vonzza az ide látogató turistákat. Ideális fürdőhely, mivel a víz mélysége a parttól eltávolodva is sokáig alacsony, ezért hamar felmelegszik. A legkisebbek itt, homokvárépítéssel tölthetik a napot . A sportolni vágyók is jól fogják érezni magukat, lehetőség van teniszezni, jet skizni, mini golfozni, van vízi fitnesz edzés, lehet röplabdázni, kerékpározni és búvárkodni.

Lopar város szélén található egy KONZUM áruház , melyben kávézó is üzemel, ahol  ingyen elérhető Wi-Fi várja a vásárlókat!

A Lopari San Marino*** kempingben vannak elhelyezve a telepített lakókocsik, melyek 4+1, illetve 5+2 fő részére biztosítanak kényelmes elhelyezést. Lopar városban közvetlenül a tengerparton található a San Marino Camping *** !
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz