Tudnivalók a lakókocsikról - rabszigetre.hu

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tudnivalók a lakókocsikról

Lakókocsik
A lakókocsik egymás mellett helyezkednek el, az I (sárga) zónában, az ötös vizesblokk közelében, így a mosdási, tisztálkodási lehetőségért sem kell messzire menni. Teljesen felszereltek a kocsijaink, hogy otthonosabbá tegyük a nyaralását. A lakókocsik nem vizes parcellán vannak, ezért a tisztálkodás, mosogatás, WC a kemping közös vizesblokkjaiban lehetséges!

A  4+1 fő férőhelyű lakókocsiban ablakklíma van, az 5+2 fő férőhelyes lakókocsikban split klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet nagy melegben.
A 3. számú kocsi 4+1 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, két elkülönített dupla ágy szolgáltat alvási lehetőséget. Az ágyak mérete különböző, az egyik kicsit szélesebb, a másik keskenyebb. A lakókocsi elősátrában 1 db pótágy került kialakításra.
 
A 5+2 fő férőhelyű, 1. számú lakókocsikban a lakókocsi belső terében két dupla ágy és egy egyszemélyes ágy található, míg az elősátorban 2 személy elhelyezésére van lehetőség , a 2. számú lakókocsi belső terében két dupla ágy és egy egyszemélyes ágy található, míg az elősátorban 2 személy elhelyezésére van lehetőség.

Vendégeinknek lepedőt, ágyneműhuzatot és mosogatószert, valamint konyharuhát hozni kell magukkal, továbbá javasolt a strandra napernyő vagy napsátor.

A bérleti díj egy autó ingyenes parkolását tartalmazza az elősátor előtt vagy mellett, vagy a kemping területén.
A lakókocsik főzésre, étkezésre teljesen felszereltek. Főzés, étkezési lehetőség az elősátorban biztosított, itt található mikrosütő, rezsó főzőlap, illetve hűtőszekrény.


A kemping területén 22.00-07.00 óráig autóval tilos közlekedni, valamint ebben az időszakban hangos tevékenységet folytatni sem szabad!
A kemping ezt a rendet mindenkivel betartatja!

Ügyelni kell a rend és tisztaság betartására is!
A kemping egész területén a
TŰZGYÚJTÁS, illetve NYÍLT LÁNG HASZNÁLATA TILOS!
Grillezni csak a kemping által kialakított grill sütőknél lehet.

Háziállatokat nem tudunk fogadni !

A lakókocsikban, elősátorban tűzveszélyességi okok miatt a dohányzás szigorúan tilos!
 
Turnusváltás Vasárnap. Érkezés napján 13 órától lehet elfoglalni a lakókocsikat, távozáskor 10:00 óráig kell elhagyni kitakarítva a szerződésben foglaltak szerint, és átadni a recepción a kulcsot!

A kemping pontos címe: Lopar 488, 51281 Lopar (Rab), Hrvatska
Tel:  +385 (0) 51 775 133
Fax:  +385 (0) 51 775 290
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz